Voor huurders die teveel hebben betaald kan u een terugbetaling doen m.b.v. de SEPA betalingswizard. Na het uitvoeren van de wizard heeft u een SEPA bestand. Dit SEPA bestand bevat alle betalingen naar de huurders en kan u inladen in de banktoepassing.

In de rentmeester module kan u de wizard opstarten.

Vervolgens kiest u voor Sepa huurders

Net zoals in de sepa wizard van de huurgelden moet u hier de periode opgeven en de locatie van SEPA bestand opgeven. U kan hier ook al het eerste deel van de betalingsreferentie invullen/aanpassen voor de betalingsopdrachten. De software zal per betalingsopdracht de naam van het kavel er nog aan toevoegen.

Vervolgens vult u eventueel de iban nummers aan. En daarna krijgt u een overzicht van de betalingsopdrachten voor het terug betalen van de huurder:

Na het voltooien van de betalingswizard dient u het SEPA bestand in te lezen bij uw banktoepassing.