Voor zowel een contract als voor een kavel kan u bijlagen toevoegen.

Hiervoor selecteert u eerste het type van de bijlage.U klikt op de nieuw-knop (links)

Vervolgens kan u het bestand toevoegen, hiervoor klikt u op de nieuw-knop (rechts). U selecteert het bestand en dit wordt toegevoegd aan uw contract.

een overzicht van alle bijlagen kan u vinden in het Dashboard, Bijlagen:

Dit is een overzicht van alle bijlagen die u heeft toegevoegd.