De betalingen van huurgelden met een gestructureerde mededeling worden bij het importeren van de banktransactie(s) automatisch gekoppeld aan het juiste huurcontract.

Alle contracten die worden aangemaakt krijgen een uniek OGM nummer mee. Dat kan je vinden in het tabblad 'Financieel'.

Om de huurder te informeren om de betaling te laten uitvoeren met een OGM, kan je een 'specifieke brief' opmaken voor de huurders. Hiervoor maak je een sjabloon aan, een voorbeeld vind je hier:

Deze brief kan je uploaden bij de Extra -Instellingen - Sjablonen:

Vervolgens kan je bij het contract deze brief aanvinken als je klikt op de print-knop.

Je kan kiezen om de brief te tonen op het scherm (met de mogelijkheid om deze op te slaan of af te drukken) of die mail te versturen naar de huurder.